Blogger Choice // The Insider

Vi har spurgt, bloggerne bag Bloggers Choice tørklæderne om 9 spørgsmål. Blandt andet om hvad de gør, når de skal forkæle sig selv og hvilken ret de vil lave, hvis de fik gæster i aften.

I dag kan du komme lidt tættere på Rikke May der står bag bloggen – The Insider. Vi glæder os til at lære hende bedre, at kende.

 

  1. Hvad holder du mest af ved efteråret?

Min favorit tid på året , er efterår. Så når den tid melder sig, bliver jeg altid top glad. Himlen er blå, selvom vinden bider i kinderne, og man kan ikke andet end at smile. Jeg elsker efterår, da det er den tid, hvor man kan hoppe i sine store striks, og gemme sig. Jeg er klart meget mere til at tage lag på, end at have sommertøj på (siger hende der bor i 38 grader, 12 måneder om året). Der er bare noget hyggeligt over, når det rusker udenfor, og man kan “putte” sig i et stort bundt af en garnnøgle. Derfor elsker jeg, når jeg kommer hjem, at én ting man altid kan regne med i Danmark, det er, at det er semi koldt hele tiden ; )

 

  1. Hvad gør du, når du skal forkæle dig selv?

Når jeg skal forkæle mig selv, så får jeg lavet vipper, negle på hænder og fødder. Fodmassage, og ansigtsbehandling. I Asien koster det heldigvis ikke så meget, som i Danmark.

 

  1. Hvilken bog er den bedste du har læst?

Den bedste bog jeg har læst er ”Mig før Dig” af Jojo Moyes

 

  1. Hvad er din yndlings style fra F/W 15

Min yndlingsstyle fra kollektionen er den sort/hvide jakke, Venice og cashmere ponchoen der kommer til Januar ; )

 

  1. Hvis du fik gæster i aften, hvilken ret ville du så lave?

Så ville jeg lave et bord fyldt med små retter. Jeg elsker tapas, da man kan sidde over det i flere timer, og ikke behøves at være i køkkenet og lave mad, mens gæsterne er der. Jeg lægger meget vægt på, at jeg er tilstede, når man har besøg. Så derfor en masse små retter ville klart være mit valg.

 

  1. Hvad er dit favoritsted i Danmark?

Mit favoritsted i Danmark, er et lille spot i Nyborg, som ikke mange kender. Der kom/kommer jeg altid, hvis jeg skal tænke, drømme eller bare i stilhed se ud over havet. Det sted har altid betydet meget for mig, og jeg er kommet der meget med min veninde, som jeg desværre pga. afstanden ikke ser så meget.

 

  1. Hvad har du altid i tasken? 

Jeg har altid lipgloss fra Elizabeth Arden, læbepomade fra BABOR, håndcreme fra Avené, parfume fra CLEAN, min pung, tyggegummi (selvom man ikke må tygge det i Singapore), solbriller og en maske, hvis der er haze, som kan forekomme ret ofte i Singapore. Pga. afbrændinger af palmetræer i Indonesien. Så bliver vi andre desværre udsat for det. ; (

 

  1. Hvad giver dig overskud i hverdagen?

Hvis jeg får trænet, spist sund, er god ved mig selv, så er jeg i “zen” og har meget overskud. Mit overskud kommer altid fra, hvis jeg er i balance. Hvis balancen ikke er der, og jeg har været dårlig ved mig krop, så ryger overskuddet lige med det samme.

 

  1. Hvor skal din næste rejse gå hen?

Min næste rejse går til Bali, da jeg jo bor i Singapore. Jeg får Mie Wewonder og Katrine Wearemad på besøg slut Nov. Og der skal vi et smut til Bali, det glæder jeg mig rigtig meget til. Da jeg ikke har været der før ; )

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

See our full cookies policy here