Bloggers Choice // Delance Fashion

Vi har spurgt, bloggerne bag Bloggers Choice tørklæderne om 9 spørgsmål. Blandt andet om hvad de gør, når de skal forkæle sig selv og hvilken ret de vil lave, hvis de fik gæster i aften.

De følgende tre tirsdage kan du komme lidt tættere på pigerne bag de tre blogs – Delance Fashion, Malsen og The Indsider. Vi glæder os til at lære dem bedre, at kende.

 

Emilie Delance // Delance Fashion

 

 1. Hvad holder du mest af ved efteråret?

Duften af efterår i luften er noget helt særligt. På en gang fyldt med både vemodighed og forandring. Vemodighed fordi mørket banker på og der er længe til solskin og bølgen blå, men også tid til forandring. Bladene skifter til smukke nuancer af rød og gul og et nyt år er på vej! Og så selvfølgelig en masse hygge med familien, stearinlys og lune tæpper.

 

 1. Hvad gør du, når du skal forkæle dig selv?

Så elsker jeg at gå ud og spise! Alt lige fra brunch på Meyer’s med kæresten, sushi med mine søstre, Wokshop med veninderne eller en firmamiddag på et af de cool steder i Kødbyen.

 

 1. Hvilken bog er den bedste du har læst?

Jeg ville ønske at jeg havde mere tid til at læse romaner og krimier, hvilket jeg elsker, når jeg er på ferie. Når jeg skal læse til hverdag, bliver det mere arbejdsrelateret. En rigtig god bog jeg gerne vil anbefale er “Getting Things Done” af David Allen. Den handler om at strukturere sit liv, både arbejdsmæssigt og privat, så god!

 

 1. Hvad er din yndlings style fra F/W 15?

Jeg er helt vild med det sæt jeg har på, på billederne! Jeg elsker sættet med silke bukserne og kimonoen, både sammen og hver for sig. De smukke grønne nuancer, passer perfekt til efteråret.

 

 1. Hvis du fik gæster i aften, hvilken ret ville du så lave?

Så ville jeg lave græskarsuppe! Jeg elsker selv suppe om efteråret, og så er det jo græskarsæson lige nu :). Med en masse chili og ingefær, så den bliver spicy, og et asiatisk pift med kokosmælk og lidt peanutbutter, gør den ekstra cremet.

 

 1. Hvad er dit favoritsted i Danmark?

Jeg har virkelig gode barndomsminder fra da vi havde sommerhus på Samsøe. Yndlingssted som barn, da jeg er født og opvokset i København, var det bare et fristed at løbe igennem en mark, fange haletudser ved et vandhul og spise ny plukkede jordbær. For nogle år siden tog min ene søster og jeg tilbage på cykeltur og det var mindst lige så hyggeligt, som jeg husker det.

 

 1. Hvad har du altid i tasken?

Uh, der gemmer sig mange ting i min taske! Jeg har altid mindst to læbepomader, mit kamera, håndcreme og høretelefoner… og en masse krøllede sedler og tyggegummi :).

 

 1. Hvad giver dig overskud i hverdagen?

I en travl hverdag, prioritere jeg at stå tidligt op om morgenen og træne. Selvom det er mørkt udenfor, hopper jeg op 6.30, tager en times træning og så ind under den varme bruser, inden cykelturen mod mit kontor. Det giver mig både fysisk og mentalt overskud.

 

 1. Hvor skal din næste rejse gå hen?

Jeg gav min kæreste en weekendtur til Paris til hans fødselsdag. Vi må snart af sted! Jeg har nemlig aldrig været der før, så glæder mig til franske kager, shopping og romantiske gåture :).

Bloggers Choice // Delance Fashion

Vi har spurgt, bloggerne bag Bloggers Choice tørklæderne om 9 spørgsmål. Blandt andet om hvad de gør, når de skal forkæle sig selv og hvilken ret de vil lave, hvis de fik gæster i aften.

De følgende tre tirsdage kan du komme lidt tættere på pigerne bag de tre blogs – Delance Fashion, Malsen og The Indsider. Vi glæder os til at lære dem bedre, at kende.

 

Emilie Delance // Delance Fashion

 

 1. Hvad holder du mest af ved efteråret?

Duften af efterår i luften er noget helt særligt. På en gang fyldt med både vemodighed og forandring. Vemodighed fordi mørket banker på og der er længe til solskin og bølgen blå, men også tid til forandring. Bladene skifter til smukke nuancer af rød og gul og et nyt år er på vej! Og så selvfølgelig en masse hygge med familien, stearinlys og lune tæpper.

 

 1. Hvad gør du, når du skal forkæle dig selv?

Så elsker jeg at gå ud og spise! Alt lige fra brunch på Meyer’s med kæresten, sushi med mine søstre, Wokshop med veninderne eller en firmamiddag på et af de cool steder i Kødbyen.

 

 1. Hvilken bog er den bedste du har læst?

Jeg ville ønske at jeg havde mere tid til at læse romaner og krimier, hvilket jeg elsker, når jeg er på ferie. Når jeg skal læse til hverdag, bliver det mere arbejdsrelateret. En rigtig god bog jeg gerne vil anbefale er “Getting Things Done” af David Allen. Den handler om at strukturere sit liv, både arbejdsmæssigt og privat, så god!

 

 1. Hvad er din yndlings style fra F/W 15?

Jeg er helt vild med det sæt jeg har på, på billederne! Jeg elsker sættet med silke bukserne og kimonoen, både sammen og hver for sig. De smukke grønne nuancer, passer perfekt til efteråret.

 

 1. Hvis du fik gæster i aften, hvilken ret ville du så lave?

Så ville jeg lave græskarsuppe! Jeg elsker selv suppe om efteråret, og så er det jo græskarsæson lige nu :). Med en masse chili og ingefær, så den bliver spicy, og et asiatisk pift med kokosmælk og lidt peanutbutter, gør den ekstra cremet.

 

 1. Hvad er dit favoritsted i Danmark?

Jeg har virkelig gode barndomsminder fra da vi havde sommerhus på Samsøe. Yndlingssted som barn, da jeg er født og opvokset i København, var det bare et fristed at løbe igennem en mark, fange haletudser ved et vandhul og spise ny plukkede jordbær. For nogle år siden tog min ene søster og jeg tilbage på cykeltur og det var mindst lige så hyggeligt, som jeg husker det.

 

 1. Hvad har du altid i tasken?

Uh, der gemmer sig mange ting i min taske! Jeg har altid mindst to læbepomader, mit kamera, håndcreme og høretelefoner… og en masse krøllede sedler og tyggegummi :).

 

 1. Hvad giver dig overskud i hverdagen?

I en travl hverdag, prioritere jeg at stå tidligt op om morgenen og træne. Selvom det er mørkt udenfor, hopper jeg op 6.30, tager en times træning og så ind under den varme bruser, inden cykelturen mod mit kontor. Det giver mig både fysisk og mentalt overskud.

 

 1. Hvor skal din næste rejse gå hen?

Jeg gav min kæreste en weekendtur til Paris til hans fødselsdag. Vi må snart af sted! Jeg har nemlig aldrig været der før, så glæder mig til franske kager, shopping og romantiske gåture :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

See our full cookies policy here